sábado, 25 de septiembre de 2010

Malson en un labavo particular

Un malson. Això és el que vam viure l'any passat a casa d'en Marc Garcia, tècnic de rodalies de la Renfe. Quan restes liquides i no tant liquides, van començar a sortir a raig per les clavagueres. El que us explico m'entristeix, no només perquè anuncia la mort d'una persona, que és el més greu, sinó perquè aquesta persona ha mort jugant al billar. He llegit que en els tres últims anys, tot i no tractar-se d'un esport de lluita directa, sinó una competició pausada, apareix el cos del rival per la dutxa, el váter i l'aigüera. Tot i que l'Ajuntament de l'Atmella del Vallés va renovar la xarxa de clavagueres, aquest és el resultat d'una obra mal planificada.

Segons l'autoritat judicial, tot i que no em varen convencer les seves explicacions ens varen comunicar " El cas s'arxiva perquè l'única petita violència és el tac contra la bola ".

Moraleja: Tot i l'evidència ens tenen sempre enganyats.

El Periodico. 25 de setembre del 2010.

1 comentario:

  1. Des de la meva breu experiència -ja que al meu municipi fa mesos que van ser prohibits els tacos-, he dir que posats a recollir el cadàver d'un familiar quina millor manera que després que faci la seva última entrada estel•lar.
    I és que quan encara era legal el joc no s'havia de fer desaparèixer el perdedor per les clavegueres.
    Així doncs, l'ajuntament sabia molt bé el que es feia, ja sabeu que són els principals productors de tacos, boles numerades i espais per a practicar activitats de subterfugi.

    ResponderEliminar